Zorgaanbieders

Ben je zorgaanbieder en voldoe je aan de kwaliteitseisen? Dan kun je je aanmelden bij gemeente Smallingerland of bij het Sociaal Domein Fryslan.

De medewerkers van Carins werken samen met gecontracteerde zorgaanbieders. Ben je zorgaanbieder en voldoe je aan de kwaliteitseisen? Meld je dan voor de Wmo-producten 'Begeleiding Individueel', 'Begeleiding Groep', 'Kortdurend Verblijf' of 'Hulp bij het Huishouden' aan via Gemeente Smallingerland. Hier lees je  ook wat de gestelde kwaliteitseisen zijn. Het inschrijven als zorgaanbieder voor Specialistische Jeugdhulp en Wmo Beschermd Wonen gaat via Sociaal Domein Fryslan

Kennismaking Carins
Als nieuwe zorgaanbieder wil je kennismaken met Carins en voor onze medewerkers geldt dat zij je graag willen leren kennen. Aan verzoeken om persoonlijk langs te komen kunnen wij helaas niet voldoen. Je kunt een mail met informatie over je organisatie sturen naar communicatie@carins.nl. Een digitale folder meesturen is ook handig. Wij delen de informatie via ons intranet, zodat medewerkers op de hoogte zijn van jouw aanbod. 

Wanneer de omstandigheden i.v.m. Covid-19 het toelaten, proberen we een bijeenkomst te organiseren waarbij ontmoeting centraal staat. Hiervoor ontvangen gecontracteerde zorgaanbieders een uitnodiging.