Werken bij Carins

Ben jij maatschappelijk betrokken? Zet jij de cliënt op één zonder de belangen van anderen uit het oog te verliezen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. Kijk voor actuele vacatures (en stageplekken) op Werken in Friesland en Zorgplein Noord.

 Word jij onze nieuwe collega?! We vertellen je in deze video wie we zijn en wat we doen: 

Op de webpagina Over Carins, lees je meer over onze organisatie, over onze belofte en missie & visie. 

Vacature(s)

  • Schoolconsulenten (32-36 uur
    Ben jij een ervaren sociaal werker met specialisatie jeugd en op zoek naar een leuke werkplek? Kom dan als schoolconsulent werken in ons team Jeugd & Preventie. Samen met de pedagogen en de praktijkondersteuners huisarts GGZ Jeugd bied je kortdurende hulp aan inwoners van Smallingerland. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor diverse scholen in Smallingerland. Klik hier  voor de volledige vacaturetekst. Solliciteren kan tot en met 21 december a.s. 
     
  • Praktijkondersteuner huisarts GGZ Jeugd (24-28 uur)
    Ben jij een ervaren praktijkondersteuner van de huisarts en op zoek naar een leuke werkplek? Kom dan als POH GGZ Jeugd werken in ons team Jeugd & Preventie. Samen met de pedagogen en de schoolconsulenten bied je kortdurende hulp aan inwoners van Smallingerland. Jij bent eerste aanspreekpunt voor de huisartsen in Smallingerland. Klik hier  voor de de volledige vacaturetekst. Solliciteren kan tot en met 21 december a.s.

Open sollicitatie

Heb jij belangstelling voor een functie bij Carins, mail dan je open sollicitatie naar vacatures@carins.nl. 

Stage

Bij Carins kun je alles wat je tot nu toe hebt geleerd in praktijk brengen. We staan voor je klaar om je te begeleiden naar een passende functie in de jeugdhulpverlening, maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of schuldhulpverlening. Je doet veel nieuwe ervaringen op en omgekeerd kunnen wij veel van jou leren. Samen kijken we wat jouw stagewensen en onze behoeften zijn. Dat stemmen we op elkaar af en maken vervolgens een stageplan. Wij zijn erg benieuwd naar jou, je bent van harte welkom! Stuur je brief met je motivatie naar hr@contact.nl.

Voor het schooljaar (2022-2023) zijn we voorzien van voldoende kandidaten. Zodra we weer op zoek zijn naar stagiair(e)s dan komt de vacature zowel hier als op de website van Werken in Friesland te staan.