Ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn, ondersteuning en inkomen in de gemeente Smallingerland
 
marina_01_zondertroep.jpg
 

'Puber in huis? Een toer!’ 

Een theateravond vol herkenning, humor & tips voor ouders van pubers met Marina van der Wal.

Donderdag 10 oktober 2019
20.00 uur
Schouwburg de Lawei in Drachten

Helaas, de theateravond is al uitverkocht. Het bestellen van tickets is niet meer mogelijk.

Deze gratis theateravond is bedoeld voor ouders met kinderen in groep 7 en 8 van de basisschool of op het voortgezet onderwijs (in Smallingerland). 

Marina van der Wal bespreekt op een humoristische manier de spagaat waarin ouders en pubers vaak zitten. Aan de ene kant hebben (pre-)pubers ruimte en vrijheid nodig en moeten ouders leren dat ze een stapje terug moeten doen in het leven van hun kind. Aan de andere kant zie je dat (pre-)pubers – mede door de ontwikkeling van hun brein – juist duidelijke sturing nodig hebben. Natuurlijk gaat het (ook) over het eeuwige gedoe rondom huiswerk, grenzen stellen, op tijd thuiskomen en loslaten!

 
2017-persM_K5543.JPG

Over Marina van der Wal

Marina van der Wal is inmiddels voor veel ouders met pubers een bekende: ze is regelmatig te horen en te zien in diverse radio- en tv-programma's. Zo was deze moeder van twee 'bijna-klaar-pubers' een aantal seizoenen vaste opvoedkundige van het programma Koffietijd op RTL4. Marina is co-auteur van meerdere boeken, waaronder de bestseller 'Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek'. 

* Fotografie: Anne Beentjes en Karin Cijsouw

Infomarkt 'Puber in huis? Een toer!'

Vanaf 19.15 uur en in de pauze in de foyer van Schouwburg de Lawei.

Pak informatie of stel je vraag over alles wat komt kijken bij het opvoeden van je puber, zoals relaties, seksualiteit, pesten, alcohol, drugs, voeding en vrijetijd! Reserveren voor de Infomarkt is niet nodig.

Helaas, de theateravond is al uitverkocht. Het bestellen van tickets is niet meer mogelijk.

naar de homepagina