Inloopspreekuren Kinderopvang toeslagenaffaire

Maandelijks spreekuur voor ouders die (mogelijk) gedupeerd zijn van de Kinderopvang toeslagenaffaire.

Er kunnen problemen ontstaan wanneer je als ouder(s) gedupeerde bent van de Kinderopvang toeslagenaffaire. Carins organiseert daarom in het najaar maandelijks een inloopspreekuur voor (mogelijk) gedupeerden van de toeslagenaffaire. Jantina Agricola en Laura Blom luisteren naar jouw verhaal en kunnen jou en je gezin adviseren en ondersteunen als dat nodig is. Ze weten welke regelingen en mogelijkheden er zijn binnen gemeente Smallingerland. Zo hoef je niet alles zelf uit te zoeken. Ze helpen je bij financiële vragen, maar ook als je vragen hebt over gezondheid, werk, gezin, relaties, opvoeding of wonen. Hulp en advies vanuit Carins kost niets.

Data en tijden

De volgende inloopspreekuren zijn op donderdag 24 november en dinsdag 20 december 2022. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. 
Bekijk hier de tijden en locatie: Flyer met informatie over de Inloopspreekuren

Vragen?

Carins is bereikbaar via telefoonnummer 088 - 50 65 400 (van maandag tot en met vrijdag van 08.30 -12.00 en van 14.00 - 16.30 uur). Of stuur een e-mail naar toeslagen@carins.nl. Je kunt Carins ook bellen als je vragen of twijfels hebt, maar niet naar de inloopspeekuren kunt komen.

Kinderopvang toeslagenaffaire 1